logo ies sa colomina
Consulta Jove
Convivència
Calendari escolar
FP Illes Balears
Fons Social Europeu

L’IES Sa Colomina guanya el concurs de la UIB “Un mar de ciència”.

jul. 19, 2023

Reproducció de l’article recollit al blog Centres Ecoambientals.

Els alumnes de la classe E de 1r d’ESO de l’IES Sa Colomina (Eivissa), de la mà del seu professor de Biologia i Geologia, Borja Rives, foren els guanyadors del concurs Un mar de ciència que la Universitat de les Illes Balears va organitzar a través de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica i que es resolgué el passat mes de juny. 

El concurs presentava dues modalitats, la de redacció i la de creació artística, i l’IES Sa Colomina en resultà el guanyador de les dues. Pel que fa a la modalitat de redacció amb el conte infantil titulat “Basilio i els seus amics salven la posidònia”, i pel que fa a la modalitat de creació artíctica amb l’obra “”Passat i present de la posidònia”.

Participaren un total de nou centres educatius de les Illes Balears (7 de Mallorca, 1 de Menorca i 1 d’Eivissa).

Aquest concurs s’emmarca en el projecte europeu de divulgació científica G9 Missions, Go for the Missions! en el qual participa la UIB, juntament amb altres set universitats d’Espanya, i l’objectiu del qual és plantejar solucions a grans problemes socials que afecten al món i que contribueixen als objectius del Pacte Verd Europeu, del Pla Europeu de Lluita Contra el Càncer i als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

La notícia va ser recollida pel noudiari.es Eivissa i Formentera

Des d’aquí la nostra més sincera enhorabona!

Blog Centres Ecoambientals: https://centresecoambientals.blogspot.com/2023/07/lies-sa-colomina-guanyador-del-concurs.html